NOTIS PENTING

Sempena Karnival STEM Peringkat Kebangsaan yang diadakan pada 25,26 dan 27 September di UTEM.3 orang guru dan 6 orang murid SMK Sungai Rambai terlibat selaku Moderator,Guru Pembimbing dan Pempamer YSE KPM.3 daripada 6 orang murid terpilih mewakili Negeri Melaka dalam Pertandingan Young Stemist Conference Peringkat Kebangsaan.Doakan kejayaan SMKSR HEBAT ya semua.Terima kasih kepada Cikgu Fauziah yang membantu semasa pertandingan dijalankan.Hari Selasa dan Rabu Cikgu Khadijah bersama murid untuk membantu di tapak Pempamer YSE nanti.SMKSR HEBAT kali kedua terpilih sebagai Pempamer Peringkat Kebangsaan.Tq pada cikgu Syukur Cikgu Handalah Cikgu Asmajalila turut membantu dalam persediaan bahan serta tunjuk ajar kepada murid sebelum ke Tapak Pameran YSE.

Karnival STEM Peringkat Kebangsaan 2023